Alfons Navarret

Alfons Navarret

Obra
d'Alfons Navarret

a emboscall

Estellés revisitat

(en col·laboració amb Josep Ferran Valls)

Estellés revisitat

Col. El taller de poesia, 210

© Alfons Navarret & Josep Ferran Valls
Dipòsit legal: B 23564-2014
ISBN: 978-84-92563-86-9
Primera edició: octubre de 2014

66 p. - 20,5 x 14,5 cm - PVP: 7€

Alfons Navarret

Va néixer a Alfara de l'Horta (l'Horta Nord) el 1974, actualment resideix a Burjassot. Llicenciat en Dret i en Filologia Catalana, treballa com a professor a València. I dirigeix, des de fa anys, el programa radiofònic Mar de Muses, des de Burjassot Ràdio, espai dedicat a la literatura.

Va presidir l'Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana del País Valencià entre els anys 1996 i 1998.

Fou el coordinador i impulsor de l'antologia poètica: Tibar l'arc, que replega una vintena llarga de poetes valencians nascuts a partir de 1970 i editada per Tria Llibres.

El catedràtic de la Universitat de les Illes Balears, Pere Rosselló Bover, afirma d'ell, al seu estudi de La poesia a Mallorca a inicis del segle XXI, que "ens introdueix en una lírica de to cadenciós, que es complau en la suggestió i en l'evocació dels ambients i dels personatges de què ens parla". Mentre que, del poemari Aparador d'ombres amb corc, al número 47 de la revista interactiva Barcelonareview, se'ns diu: "Cinquè lliurament d'un dels joves poetes catalans amb més projecció de futur. Navarret escriu una poesia desolada, aspra, tacada de dolor, amb un idioma magnífic. Inventaria instants, fotogrames de llums evanescents que transiten per la pupil·la del lector amb un efecte devastador".

(de la Wikipèdia)

 

logo emboscall fons color
emboscall

e-mail:

emboscall@emboscall.com