logo emboscall fons color
emboscall

e-mail:

emboscall@emboscall.com

 

Carme Morera

Carme Morera i Rusiñol (Gurb, 1947– 2006) va dedicar-se professionalment a l'ensenyament.

Va col·laborar amb Emboscall des dels inicis de l'editorial. Hi va publicar les plaquetes Si guaito cap a mar... (1998) i Els ulls et bressen dintre (Quan molt és la mirada) (publicada el novembre de 1999 conjuntament amb una altra plaqueta de Roser Iborra, dins la sèrie "Les Actes del Mil·lenni"), el llibre d'haikus Haikus entre les branques (2000, amb infografies fetes a partir d'ikebanes de Dolors Fàbregas; a finals de 2002 se'n va fer una edició bilingüe català-castellà, amb traducció de Carlos Vitale), el recull Sal (2001, amb il·lustracions de M. Dolors Rusiñol Masramon (aquest llibré es reedità el 2004, sota el títol Díptic marí, amb l'afegit dels poemes de la plaqueta Si guaito cap a mar... i un pròleg de Jesús Aumatell) i De desembre a desembres.. àngels, recull poètic publicat pòstumament el desembre de 2006, unes setmanes després de la sobtada mort de l'autora, que acabava de revisar les proves del llibre.

Si guaito cap a mar

Portada de Si guaito cap a mar... Imatge : Paula Modersohn-Becker [Public domain], via Wikimedia Commons

El taller de poesia, núm. 9

 

Haikus entre les branques

 

Portada de Haikus entre les branques, recull d'haikus de Carme Morera. La imatge és una "infografia" feta per emboscall a partir d'una fotografia d'un ikebana de Dolors Fàbregas, confeccionat expressament per a aquesta obra.

El taller de poesia, núm. 28

Sal

Sal. Amb il·lustracions (la portada també ho és) de M. Dolors Rusiñol Masramon.

El taller de poesia, núm. 43

 

 

Huaikus entre las ramas

Haikus entre las ramas. Portada de l'edició bilingüe català-castellà d'Haikus entre les branques. La traducció és de Carlos Vitale.

El taller de poesia, núm. 28

 

 

 

 

Díptic marí

Díptic Marí. Amb il·lustracions (la portada també ho és) de M. Dolors Rusiñol Masramon. Es va publicar el 2004, i recull dues obres anteriors: Si guaito cap a mar... i Sal. Amb pròleg de Jesús Aumatell.

El taller de poesia, núm. 107

De desmbre a desembres... Àngels

De desembre a desembres... àngels. La il·lustració de la coberta és obra de Dolors de la Iglesia.

El taller de poesia, núm. 151

 

 

 

 

 

 

 

Inici
Llibres en pdf
e-llibres
bloc
facebook
autors