Obra
de Ricard Mirabete
a emboscall

La gran baixada

 

La gran baixada

Col. Prima Materia, 85

© Ricard Mirabete
© Del pròleg: Xavier Soler - © De l'epíleg: Josep-Ramon Bach
Dipòsit Legal: B 15202-2014
ISBN: 978-84-92563-69-2
Primera edició: maig de 2004 - Segona edició: juny de 2014

20,5 x 14,5 cm - PVP: 7 €

veg. mostra del llibre en PDF

 

Ricard Mirabete

 

Article de Ricard Mirabete sobre Cants inespirituals, de Pep Rosanes-Creus:

Cants inespirituals

Ricard Mirabete Yscla (Barcelona, 1971) és poeta i filòleg. Compagina la creació literària amb la docència (és professor de Literatura catalana a l’Institut Montserrat de Barcelona), amb la traducció i correcció lingüística, i amb la col·laboració sobre actualitat literària (amb ressenyes i articles de fons) en diaris i revistes com ara «El Punt Avui», «Poetari» i Núvol, el digital de cultura, entre d’altres.

La seva obra literària publicada inclou els títols: Última ronda (Premi Amadeu Oller 1999; Edicions de La Magrana el 1999), La gran baixada (emboscall, 2004; 2a ed. 2014), Les ciutats ocasionals (Premi d’Òmnium Cultural del Vallès Oriental 2008; Barcelona: Témenos Edicions, 2009), i Radar (Barcelona: Témenos Edicions, 2012).

"Vestit de manera informal i despreocupat pel que es pugui dir, Ricard Mirabete passeja pels carrers de la Barcelona cosmopolita de finals del segle XX i observa. El seu tarannà inquiet li fa contemplar amb delectació qualsevol nimietat que pugui passar per alt a la gent estressada que deambula per la ciutat a qualsevol hora del dia i de la nit. Ha après des de ben jove a anar per la vida sense presses i sense més angoixes que les interiors. Amic dels seus amics, sap encomanar aquesta serenor i tranquil·litat a aquells que li fan ombra." Del pròleg de Xavier Soler a La gran baixada.

 

logo emboscall fons color
emboscall

e-mail:

emboscall@emboscall.com

 

 

 

 

Llibres en pdf
e-llibres
bloc
facebook
autors
Reactivació d'emboscall
emboscall al YouTube