NOVETAT

Guía urbana de perplejos

Ena menys una / Ene menos unaEna menys unaEne menos unala_reixaportada

 

logo emboscall fons color
emboscall

e-mail:

emboscall@emboscall.com

NOVETAT

portadaportadaportada

portada

Inficcions

 

 

 

 

Inici
Llibres en pdf
e-llibres
bloc
facebook
autors

 

 

 

Descàrrega de llibres electrònics

Un dels principals objectius d'aquesta nova etapa és fer del lloc web d'Emboscall una eina eficient per a la divulgació d'e-books; de moment, de froma lliure (és a dir, no comercial), tot i que la continuïtat del projecte passa per trobar la forma d'obtenir ingressos d'aquesta activitat. Ingressos amb els quals gratificar els autors i cobrir les despeses de manteniment de l'activitat. La forma en què es podrà fer caldrà explorar-la en el futur, ja que la prioritat actual és aconseguir que el public s'interessi per aquestes publicacions, que vegi que són obres que, pel seu valor literari, mereixen algun tipus de compensació material, i que estan acurament editades, aptes per accedir-hi amb els dispositius més actuals.

NOVETAT

Els peons de l'assassí

Guía urbana de perplejosportadaportadaportada

portda_amors

autista

D'acord amb els autors es publicaran, en format digital, obres del catàleg d'Emboscall, obres noves, o obres els drets de les quals són lliures.

Com a mostra de llibres publicats per Emboscall en format EPUB, us podeu descarregar qualsevol dels títols de la columna de la dreta:

Si cliqueu sobre la imatge de portada, podreu guardar o obrir el document. Per a poder-lo visualitzar a l'ordinador, us cal algun programa específic, com ara Calibre o Adobe Digital Editions. Tots dos es poden descarregar lliurement:

http://calibre-ebook.com/download

http://www.adobe.com/es/products/digital-editions/download.html

Aldiko és un programa gratuït per a dispositius mòbils amb el sistema operatiu Android (tauletes), per obrir llibres electrònics en format EPUB (l'únic requisit és disposar d'una adreça de correu vàlida, on us envien un enllaç per fer la descàrrega). Us el podeu descarregar en la següent adreça:

http://www.aldiko.com/download.html

Si teniu algun dispositiu de lectura que no accepti el format EPUB, amb el programa Calibre podreu fer la conversió a qualsevol altre format.

Pel que fa a l'edició en si, tot i que hem verificat que la visualització en un ordinador amb el programa Calibre és correcta, és més difícil aconseguir-ho en els dispositius portàtils en què ho hem provat. Però després de fer alguns ajustos en l'arxiu, aquest es visiona correctament. En cas que presenti algun problema en el vostre dispositiu, verifiqueu que suporta el format epub; si no és així, podeu fer la conversió al format pertinent amb el programa Calibre. En cas que el problema sigui un altre, ens podeu escriure al correu electrònic emboscall@emboscall.com i intentarem trobar una solució.